web analytics

Vastendieet recept: Taco’s

2014-01-24
  • Servings : 1
  • Prep Time : 4m
  • Cook Time : 6m
  • Ready In : 10m

Taco’s met Knapperige reepjes ijsbergsla, wat verse koriander en een klodder kwark.

Een heerlijk Vastendieet recept voor je volgende diner tijdens een vastendag: Taco’s! 275 calorieën per persoon, recept is voor 1 persoon!. En het is in 10 minuten klaar!

*Optioneel: voeg 50 gram Quorn stukjes toe (57 calorieën) of 50 gr vegetarisch gehakt (97 calorieen). Zelfs geraspte kaas kan als je nog ruimte over hebt: 1 eetlepel/10 gram is 37 calorieën.

Ben je op zoek naar een goed bijbehorende vastendieet recepten boek dan adviseren wij onderstaande receptenboeken:

Het 5:2 vastendieet kookboek

[bol_product_links block_id=”bol_52e1498a25964_selected-products” products=”9200000015015979″ name=”VDR-HVD52Kookboek-recipe-thai” sub_id=”VDR-HVD52Kookboek-recipe-thai” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FF9600″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”270″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het vastendieetkookboek

[bol_product_links block_id=”bol_52e133d374cc0_selected-products” products=”9200000022071195″ name=”VDR-hvdboek-recipe-thai” sub_id=”VDR-hvdboek-recipe-thai” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”ff9600″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”270″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ingredients

  • 2 tacoschelpen
  • 60 gr kidneybonen (1 opscheplepel)
  • 2 tomaten in blokjes
  • 1 groene paprika in blokjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 10 gr mais (1 eetlepel)
  • 1 teentje knoflook uitgeperst
  • 25 gr ijsbergsla in reepjes
  • 1/2 theelepel komijnpoeder (of djinten)
  • 1/2 theelepel korianderpoeder (of ketoembar)
  • 30 gr tomatenpuree (half klein blikje)
  • 1 chilipepertje fijngehakt (als je van pittig houdt, anders zaadlijsten eruit halen)
  • verse koriander
  • olijfolie (0,5 eetlepel)
  • 1 eetlepel magere kwark
  • paar takjes verse koriander, alleen de blaadjes

Method

Step 1

Bak de ui met de knoflook, tomatenpuree, chilipeper, paprika en de komijn- en korianderpoeder op heel laag vuur zachtjes aan. Doe daar als de ui gefruit is, de bonen bij, de mais en de tomatenblokjes.

Step 2

Verwarm ondertussen de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de tacoschelpen.

Step 3

Als het groentemengsel warm is, schep je dit in de tacoschelpen. Warm de tacoschelpen op in de oven.

Step 4

Eet ze met wat knapperige reepjes ijsbergsla, wat verse koriander en een klodder kwark.

Step 5

*Optioneel: voeg 50 gram Quorn stukjes toe (57 calorieën) of 50 gr vegetarisch gehakt (97 calorieën). Zelfs geraspte kaas kan als je nog ruimte over hebt: 1 eetlepel/10 gram is 37 calorieën.

 

Average Member Rating

(4.2 / 5)

4.2 5 5
Rate this recipe

5 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Vastendieet Recepten Rode Curry

    Vega rode curry

  • vastendieet-recepten-tomatencouscous-feta

    Gekruide tomaten couscous met feta, paprika en zwarte olijven

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Calorieën

    275

TEST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *