web analytics

70 Groene Smoothies Recepten

3 Comments | januari 30, 2014

Vastendieet Recepten Groene Smoothies

Vastendieet Recepten Groene Smoothies70 groene smoothies recepten

Het boek 70 Groene Smoothies is prachtig vorm gegeven en heeft veel informatie en nuttige tips. Erg fijne recepten voor smoothies. Het was nog nooit zo eenvoudig en lekker om gezond te leven.

Het stukje over smoothies met zelf geplukte brandnetels en paardebloem blaadjes is misschien voor de gevorderden, maar voor ieder wat wils. De meeste recepten hebben makkelijk toegankelijke ingrediënten en juist door verrassende combinaties erg smaakvol.

Genoeg Groene Smoothie recepten om volop te variëren. Als je aan de groene smoohties begint werkt het als een gezonde verslaving, een absolute aanrader! Bij bestelling en ontvangst van het 70 Groene Smoothies boek is er nu leuke actie om een e-book te downloaden zodra de nieuwe website online is!

Ontdek zelf hoe slechts 1 groene smoothie per dag je op weg kan helpen naar:

70-groene-smoothies-boek-vdr• Meer energie
• Gewichtsverlies
• Een stralende huid
• Minder trek in zoetigheid
• Een stabiele bloedsuikerspiegel
• Een verbeterde weerstand

Bestel hier het 70 Groene Smoothies recepten boek gemakkelijk en snel online!

Bestel het 70 Groene Smoothies boek70 Groene SmoothiesBestel het smoothieboek

 

Comments (3)

  1. posted by Gelja on 30 januari 2014

    Boek ziet er prachtig uit, prettig en vlot geschreven, mooie opmaak, mooie foto’s, heerlijke en verrassende groenesmoothiesrecepten, adviezen & tips etc En allerbelangrijkste de werking is fantastisch ik raad het iedereen van harte aan.

  2. posted by Paulien on 30 januari 2014

    Eindelijk de groene Smoothies bij elkaar in boekvorm van Marjolijn. Wat een geweldig stevig boek, ziet er erg verzorgt en hip uit. Professionele uitleg en heerlijke recepten van smakelijke Smoothies. Ben er heel blij mee.

  3. posted by Violetta on 6 maart 2014

    Volledig in de baan van de groene smoothies! Sinds ik het boek ’70 groene smoothies’ kocht, maak ik iedere dag een grote kan. Enfin, niet op mijn vastendag dan… Super lekker en effectief, neemt een grote deel van de honger weg. Ik kan het echt aan iedereen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *